Vanille Kirsch Küchlein


Zutaten Biskuit:

2 Eier
1EL kaltes Wasser
80g Zucker
40g Mehl
40g Speisestärke
1/2 TL Backpulver
1 Pck Vanillezucker

Zutaten Belag:

150g Speisequark
30g Puderzucker
3g Vanille Aroma
2 TL san apart
100g Kirschen
Kirschmarmelade


Ingredients sponge cake:

2 Eggs
1 Teaspoon cold water
2,82 ounces sugar
1,41 ounces flour
1,41 ounces cornstarch
1/2 Teaspoon baking powder
1 Package vanilla sugar

Ingredients covering:

5,29 ounces quark
1,05 ounces powder sugar
0,10 ounces vanilla aroma
2 Teaspoons san apart
3,52 ounces cherries
cherry jam 


Zubereitung:
  1. Muffinform einfetten
  2. Eiweiss mit kaltem Wasser zu sehr steifem Schnee schlagen. 40g Zucker langsam dazu rieseln lassen und weiter rühren
  3. Eigelb mit 40g Zucker schaumig rühren. Vorsichtig zum Eischnee geben
  4. Mehl, Speisestärke, Backpulver und Vanillezucker mischen, sieben und unter die Eimasse heben.
  5. Den Teig in die Muffinform geben. Pro "Muffin" einen Esslöffel Teig
  6. Bei 180 Grad Celsius für 18min backen
  7. Quark, Aroma, san apart und Puderzucker glatt rühren
  8. Kirschen waschen, entsteinen und in kleine Stücke schneiden
  9. Marmelade mit einem Messer auf die abgekühlten Törtchen verteilen
  10. Quarkmasse auf die Törtchen geben
  11. Kirschstückchen auf den Kuchen verteilen 



Preparation:
  1. Grease a muffin tin
  2. Beat the egg white with the cold water into very stiff egg whites. Trickle 1,41 ounces sugar into the egg white and mix it
  3. Stir the egg yolk with the rest of the sugar until fluffy. Give it carefully into the egg white
  4. Mix flour, baking powder, vanilla sugar and cornstarch. Sift it and fold it to the egg mass
  5. Put the dough into the muffin tin. One tablespoon for one "muffin"
  6. Bake it at 356 f degrees for 18 minutes
  7. Mix quark, powder sugar, san apart and aroma
  8. Wash, stone and slice the cherries into little pieces
  9. Use a knife to spread the jam on to the cakes
  10. Give the mass onto the cakes
  11. Give the cherry pieces on to the cakes

Ich hoffe euch gefällt das Rezept...
I hope you like the recipe....

 

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